fredag 2 augusti 2013

Fredag

Sista dagen på semestern. Visst helgen är ju kvar men helger är ju som all andra helger när det är sista helgen innan jobb på måndag. Alltså back to business. En helg som ser ut som alla andra helger. Match imorgon. Ledig söndag. Kan dock bli grillning imorgon kväll om vädret tillåter. Annars är två veckor semester snart slut. Inga fyra veckor här inte men jag klagar inte. Jag har gjort det jag hade tänkt och göra dessa två veckor och det var att tillbringa tid på kusten och ta vara på tiden på golfen. Golfen kunde jag nog lagt lite mer tid på. Det har varit lite halv taskigt väder viss dagar då har jag ej varit ute sen denna sista vecka har orken inte riktigt funnits. Tror det kan vara nyttigt att bara va ibland också även fast jag kan ha lite svårt för det. 

Men jag tror inte att sommaren är slut än. Känns som att augusti månad kan bjuda på riktigt Goa kvällar. 

Match imorgon. Seriens andra halva drar igång. Vi möter ett Torslanda som nog är grymt revansch sugna efter att vi tog 3 kämpar poäng borta mot dom veckan innan midsommar. Den matchen var nervande att se och sjukt jobbig och komma in i. Men vi vann. Imorgon blir den nog minst lika jobbig men om vi gör vad vi kan, kan det gå vägen. 

Ligger just nu ute på klipporna i bärsta. Om jag ska vara ärlig så har jag tröttnat på att sola. Men skulle tro att det kanske är de sista soltimmarna man gör nu. Det är okej för mig.

Ikväll blir det en sväng till axvall för att spela bilbingo. Jag har aldrig gjort det innan så det ska bli väldigt spännande. Vi är 3 bilar som åker och det känns väl som att någon utav oss har en chans att vinna en slant. 


Hej på er så längre
/F 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar