lördag 16 november 2013

Lördag

Hej Hopp!

Kvällen igår var mycket trevlig hos Elin skriver jag med egentligen hos Josse ;).
Sverige som var såå nära. Tycker de gjorde en bra match en del tur hade de men det måste man om man ska klara av och vinna över ett bättre spelande lag. Visst har dom chans hemma på Tisdag men ärligt talat tror jag det är kört.

Idag har jag hämtat hem Frida. Nu känns det lite bättre igen :). Dock åkte hon och jobbade typ direkt men skönt att veta att hon kommer hem sen igen!

Ikväll blir det en bra film och mys skulle jag tror med ett gäng vänner. Kvällen blir nog inte så lång då jag måste upp i ottan imorgon för att jobba. Känns bittert men måste man så måste man.

Våran vän Lina Larsson har åkt iväg till Kanada för att säsonga där på en skidort. Jag hoppas hon får det riktigt bra det vet jag att hon kommer att få. Jag tror dock att hon kommer sakna oss här hemma lite grann ;). Vi saknar henne men jag erkänner att jag är avis på henne att få uppleva ett sådant ställe!

Fasen vad jag längtar efter snön nu. Jag har haft skidorna uppe en gång nu. Jag har skaffat mig ett efterlängtat skidfodral. Inte vem som helst som har designat det utan det är Jon Olsson. Fia mycket nöjd ;). Elin frågade mig igår om jag köpt någon ny jacka eller något. Men jacka har det inte blivit än. Jag är rätt kräsen när det gäller skidkläder och prylar. Har inte hittat den där "den vill jag ha" än. Får se om jag gör det för en ny jacka hade jag tänkt mig. Vi får se. Lite prylar eller kläder blir det alltid. Jag kan inte låta bli. Det är ju så kul :)


Peace.
/FInga kommentarer:

Skicka en kommentar